Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 18.10.2010.

15:19

Radivojević dve godine u Železniku

Nekadašnji bek Sloge, Crvene zvezde, Fuenlabrade Vuk Radivojević potpisao je dvogodišnji ugovor sa FMP-om iz Železnika, saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Promocija novog pojačanja ekipe iz Železnika, koja želi prvo mesto na tabeli srpske lige, ali i plasman u plej of i među 4 najbolja tima tokom superlige (koja donosi ponovo nastup u NLB ligi) očekuje se krajem nedelje, kada će klub iz Železnika potpisati i ugovor sa tehničkim sponzorom.

Vuk Radivojević prošao je Partizanovu školu košarke, seniorsku karijeru počeo je u Slogi, a u Zvezdu ga je 2003. doveo Zmago Sagadin.
U crveno-belom dresu nastupao je četiri sezone, tokom kojih je bio osvajač dva kupa Radivoja Koraća, a stigao je i do kapitenske trake.
Posle Evropskog prvenstva 2007, na kojem je nosio dres Srbije, on je prešao u špansku Fuenlabradu. Posle dobre uvodne sezone, u kojoj je prosečno postizao 8,5 poena, uz 2,5 skoka i 2 asistencije po meču, u prošlom ACB šampionatu statistika mu je opala na trećinu prethodne vrednosti.

Radivojević ima 26 godina, visok je 197cm i igra na poziciji beka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve