Nova vest
Košarka

Petak, 17.09.2010.

17:10

Rašić za B92: "Život ide dalje"

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Po završetku Svetskog prvenstva i osvojenog četvrtog mesta, bek reprezentacije i doskorašnji član Partizana Aleksandar Rašić za B92 govori o propuštenoj šansi da se dođe do medalje, ali i o optimističnom stavu o budućnosti talentovanog mladog tima.

- Kada sumiramo učinak iz Turske, da li se prikazano može smatrati uspehom?

"Sve zavisi kako neko gleda na to. Sigurno da je za nas igrače to neuspeh. S obzirom na to kako smo igrali tokom prvenstva i koliko smo očekivali sami od sebe, mi na to gledamo kao na neuspeh. Međutim, kad smo došli ovde i videli koliko ljudi cene to kako smo igrali i kako smo se borili, mislim da svi mogu da budu zadovoljni rezultatom koji som ostvarili. Ostaje žal za tim što nismo osvojili medalju, nismo uspeli posle poraza od Turske da se povratimo i odigramo jednu bolju utakmicu protiv Litvanije. Jednostavno, bili smo stvarno emotivno ispražnjeni, tako da žalimo što nismo uzeli medalju, ali šta da se radi. Život ide dalje, biće još takmičenja na kojima ćemo imati prilike da se pokažemo i osvojimo neku od medalja".

Kompletan intervju sa Aleksandrom Rašićem pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve