Nova vest
Košarka

Subota, 26.06.2010.

22:50

Todorić: "Prvo trener pa transferi"

Odlazak Duška Vujoševića u CSKA verovatno će sa sobom doneti i druge promene u Partizanu, pre svega u kadrovskom pitanju.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Nosiocio igre "crno-belih" protekle sezone na meti su velikih evropskih timova (Barselone, Reale, pa i CSKA), a pre svih ističu se imena Aleksa Marića i Jana Veselog.

Prema informacijama iz Španije, evropski šampion bi hteo obojicu, dok bi se "kraljevski klub" zadovoljio samo sa češkim reprezentativcem.

"Jan i Aleksandar su igrači pod ugovorom sa Partizanom. Još je rano za priču o transferima. Svi smo bili zaokupljeni odlaskom Vujoševića. Prvo što treba da uradimo je da vidimo ko će biti novi trener, čujemo njegovo mišljenje i koncepciju tima", jasan je sportski direktor Dragan Todorić.

Vlada Jovanović se pominje kao naslednik Vujoševića na klupi Partizana, što je nekako i logično, s obzirom na to da odlično poznaje sistem rada, pošto je bio pomoćnik proteklih pet godina. Uz to, dokazao je kako sa juniorskom reprezentacijom (osvojio EP 2009), tako i u momentima kada je menjao šefa struke, da ima šampionsku nit.

"Kao što sam rekao, izvesno je da će Vlada biti prvi trener. Od ponedeljka, utorka stvar će biti jasnija", rekao je Todorić.

Međutim, i devetostruki uzastopni šampion želi da pijača igrački kadar. Prva, zvanična, pojačanja mogla bi da budu Bojan Popović i Nemanja Gordić. Navodno, pregovori su u odmakloj fazi.

"Nismo pričali ni sa jednim igračem", završava Todorić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve