Nova vest
Košarka

Utorak, 25.05.2010.

09:42

Milan Mačvan u Makabiju?

Košarkaš Hemofarma i reprezentativac Srbije Milan Mačvan karijeru će najverovatnije nastaviti u Makabiju iz Tel Aviva, piše „Sportski žurnal“.

Izvor: MT

Autor:MT

Default images

Kako „Žurnal“ prenosi pisanje izraelskih medija, obeštećenje za Mačvana bi bilo 450.000 dolara, dok bi 20-godišnji košarkaš prve godine zaradio 400.000.

Mačvan bi trebalo da potpiše 3-godišnji ugovor sa opcijom produženja na još godinu dana. Pre toga, Makabi je pokazao interesovanje za centra FMP-a Miroslava Raduljicu, kao i za Kostu Perovića koji nastupa za Valensiju.

Svi veliki klubovi pitaju za Mačvana“, bile su reči Mačvanovog menadžera Aleksandra Raškovića.

Prethodno se španska Valensija interesovala za krilnog centra Vrščana, ali Izraelci tvrde da je Makabijeva ponuda ta koja je prihvaćena.

Direktor Hemofarma Marko Ivanović rekao je da će se o transferima raspravljati tek kada se sezona završi.

Milan Mačvan ima ugovor sa našim klubom još dve sezone, sa mogućnošću da može da ode uz određeno obeštećenje, koje je, naravno, poslovna tajna. Mi smo potpuno okrenuti narednoj utakmici Super lige sa Radničkim u Milenijumu, koja nam je mnogo važna jer se još ne odričemo borbe za pol poziciju. A kada se sezona okonča, tek tada ćemo razmišljati o kadrovskim rešenjima. Cilj nam je da sačuvamo mir u ekipi, i igramo kao i do sada, a što ne i bolje“, rekao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve