Nova vest
Košarka

Petak, 16.04.2010.

17:43

C.Zvezda - Borac (subota, 19h)

Košarkaši Crvene zvezde u trećem kolu Superlige Srbije dočekuju čačanski Borac u subotu od 19 časova.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Zvezda je u prve dve runde gostovala – prvo je pobedila FMP, a zatim izgubila od Tamiša, što bi, navode u 'crveno-belom' taboru, trebalo da predstavlja opomenu pred naredni meč. "Očekuje nas bitna utakmica. Borac će u meč ući sa istim motivom kao Tamiš. Sastavi su im slični, više igraju spolja nego ispod koša. Imaće motiv igranja protiv Zvezde, a i osećaj rasterećenosti jer nisu favoriti", kaže trener Trifunović.

"Igramo prvu utakmicu na domaćem terenu. Ne smemo ispitivati protivnika jer će nam se to vratiti. Moramo biti maksimalno fokusirani na našu igru i samo velikom energijom i koncentracijom od prvog do poslednjeg minuta možemo doći do pobede. To je naša obaveza i cilj. Mladi igrači će dobiti šansu i priliku za dokazivanjem i samo od njih zavisi da li će je iskoristiti", dodao je trener 'crveno-belih'.

Pročitajte i očekivanja centra Olivera Stevića pred meč sa Borcem.

Meč počinje u 19 časova u hali Pionir. Cene karata su 200 dinara za tribine i 500 dinara parter. Na blagajni će se prodavati i kompleti karata za celu Super ligu po ceni od 1000 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu