Nova vest
Košarka

Petak, 09.04.2010.

12:17

Kežman: Kupujem karte od Izraelaca

Fudbaler Pari Sen Žermena Mateja Kežman izjavio je za ’Blic’ da kupuje karte za F4 za navijače Partizana od prijatelja Izraelaca.

Izvor: B92, www.blic.rs

Autor:B92, www.blic.rs

Default images

Prema rečima nekadašnjeg fudbalera i velikog navijača Partizana on nema ’vezu’, već akrte kupuje od prijatelja Izraelaca. „Iskreno, nemam vezu preko Partizana, ali imam sreću da se družim sa nekim Izraelcima, koji su unapred kupili karte misleći da je Makabi siguran učesnik fajnal-fora. Nažalost, broj karata do kojih ću doći je mizeran u odnosu na to koliko imam poziva.

Bukvalno mi se usijao telefon, a realno ne mogu svima da pomognem. Kad se uđe na internet sajt dvorane „Bersi“ i Evrolige, dobije se samo informacija da su sve ulaznice rasprodate. Koliko znam, pola kapaciteta je otišlo u slobodnoj prodaji, a ostatak će biti podeljen učesnicima završnice. Nadam se da će od tri, četiri hiljade kupljenih karata od strane navijača Makabija veći deo završiti u rukama partizanovaca“, rekao je Kežman.

Gostovanje Pari Sen Žermena 8. maja u Le Manu sprečiće Mateju Kežmana da bodri košarkaše Partizana u polufinalnoj utakmici fajnal-fora Evrolige protiv Olimpijakosa, ali će eventualnom finalu sigurno prisustvovati.

„Stvarno mi je žao što neću biti u prilici da prisustvujem 7. maja tom prvom meču u dvorani „Bersi“, jer kad igramo u gostima, putujemo dan ranije, a to je po rasporedu baš na dan meča Partizana i Olimpijakosa. Nema veze, imaće naši košarkaši sigurno pravu podršku i bez mene protiv Grka, a za taj drugi duel, ja se iskreno nadam finalni, stižem i ja na tribine“, kaže Kežman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve