Nova vest
Košarka

Petak, 09.04.2010.

10:07

Brajant: "Igram u Turskoj"

Nakon najverovatnijeg odustajanja Džejmsa i Vejda, Kobe Brajant potvrdio da će igrati na Svetskom prvenstvu u Turskoj.

Izvor: B92, ESPN

Autor:B92, ESPN

Default images

Prva zvezda Lejkersa i uz LeBrona Džejmsa, prva zvezda NBA lige, Kobe Brajant potvrdio je novinarima u Denveru, pred utakmicu sa Nagetsima da će igrati za selekciju SAD na SP u Turskoj. Brajant je dodao da što se njega tiče prepreke ne postoje, osim mogućih povreda tokom plej ofa NBA lige:

"Ja ću igrati u Turskoj na Svetskom prvenstvu koliko znam. Jedino što može da me spreči je eventualna povreda do kraja sezone. Znate i sami da imam puno problema sa polomljenim palcem, ali to ne bi trebalo da bude presudni problem".

Potvrda Brajanta da će nastupiti za SAD u Turskoj je dobitak za selekciju koja želi zlato. podsetimo, Le bron Džejms i Dvejn Vejd su najavili da neće igrati u Turskoj:

"Oni su odrasli ljudi, i slušaju šta im njihova tela govore. Na kraju dana će sami doneti odluke. U svakom slučaju ja sa njima neću pričati na tu temu" dodao je Brajant.

U slučaju da odustanu Vejd ili Džejms, u ekipu će uskočiti Kevin Durent, koji igra fantastičnu sezonu u dresu Oklahoma Tandera: "Naš problem nije nedostatak dobrih igrača. Ceo ovaj program je i smišljen da se ekipa uigra i da dobro funkcioniše kao tim. To je naš najveći problem i cilj", rekao je Brajant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve