Nova vest
Košarka

Četvrtak, 25.03.2010.

22:41

DV: "Malo raspoloženih igrača"

Trener Partizana Duško Vujošević čestitao je Makabiju na zasluženo dobijenoj drugoj utakmici četvrtfinala Evrolige i dodao:

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

“Odigrali su agresivnije od nas, što im je donekle bilo i dozvoljeno, ali oni su iz poraza izvukli veliku motivaciju i želju. Pušteno je previše kontakta, jeste plej-of i igra se oštrije, ali na momente je možda bilo previše kontakta. Nismo imali baš dovoljno raspoloženih igrača, nismo dovoljno dobro skakali, nismo dovoljno dobro šutirali bacanja, a i nakon penala smo im dozvoljavali kontre”.

“Iz ove utakmice moramo da naučimo dosta i da to što smo naučili pokažemo u sledećim utakmicama. Još jednom čestitam Makabiju, vrlo je teško predvideti šta će se u ovoj seriji dogoditi. Mi ćemo naravno ispraviti stvari u kojima smo grešili. Posle dve utakmice sa jednom pobedom i jednim porazom možemo biti zadovoljni”, dodao je trener ‘crno-belih’.

Pomoćni trener Partizana Vlada Jovanović u nedovoljnoj agresivnosti svog tima vidi uzrok poraza.

“Posle prve utakmice u kojoj smo pobedili posle dobre igre u drugom poluvremenu, upozoravali smo igrače na sastancima da će Makabi sigurno adekvatno reagovati jer je to klub sa velikom istorijom. Na agresivniju igru u odbrani nismo reagovali kako treba, nismo odgovorili dovoljnom agresivnošću. čak nismo ni ušli u bonus prvo j četvrtini. To nam se osvetilo i na kraju smo primili čak 98 poena”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve