Nova vest
Košarka

Četvrtak, 18.02.2010.

17:34

Trifunović: "U Kupu nema favorita"

Trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović ne smatra da je njegov tim favorit na meču sa FMP-om u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Stručnjak "crveno-belih" je ocenio da je to specifično takmičenje u kome je nezahvalno prognozirati pobednika. "Kup je specifično takmičenje koje ima svoju draž. Baš zbog toga svaka prognoza je nezahvalna i izraziti favorit ne postoji. Svakoj utakmici moramo da pristupimo kao da je finalna i to mora da bude naš recept ako želimo da se borimo za pehar", kaže Trifunović.

Crvena Zvezda i FMP su se sastajali dva puta ove sezone, a rezultat u pobedama je izjednačen.

"Žreb nas nije mazio, dobili smo najjačeg mogućeg protivnika. FMP ne odustaje od svoje koncepcije, a doveli su i Stefanovića koji im daje dodatni kvalitet. Respektujemo ih, oni su tim koji nikad ne odustaje od borbe za visok plasman. To na najbolji način pokazuju u Evro-čelendžu. Naravno, i mi imamo svoje ambicije", smatra Trifunović.

Ono što može da raduje zvezdinog stratega je podatak da ima kompletan tim na raspolaganju.

"Svi treniraju, jedino je Radivojević radio nešto slabijim intezitetom. Ima lakšu povredu posle nedeljne utakmice sa Partizanom ali računam i na njega. Kompletni krećemo za Niš", zaključio je Trifa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve