Nova vest
Košarka

Utorak, 12.01.2010.

13:41

Olimpijakos na Partizan motivisano

Trener Olimpijakosa Panajotis Janakis rekao je da će njegov tim protiv Partizana igrati maksimalno motivisano i pored toga što je obezbedio prvo mesto u grupi.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

On je naglasio da će mu u okršaju u Pireju, u poslednjem kolu prve faze Evrolige, pored pobede, biti važna i dobra igra njegovih izbaranika. "Poznato je da Partizan u svaku utakmicu ulazi kao da je najznačajnija u sezoni. Oni su već puno toga napravili u Evroligi, ali ubeđen sam da će pokušati da nas uhvate na 'spavanju' i iznenade", rekao je Janakis.

Nekadašnji selektor Grčke pozvao je navijače Olimijakosa da ispune Dvoranu mira i prijateljstva i pruže snažnu podršku jednom od favorita za osvajanje Evrolige.

Centar Lukas Mafrokefalidis smatra da Olimpijakos, bez obzira na ime protivnika i rezultatski značaj u svakoj utakmici mora da ide na pobedu.

"Trener Janakis nas uči da iz svake utakmice mozemo da izvučemo pouke i da je svaki meč na svoj način koristan. Susret sa Partizanom moramo da odigramo kao da je u pitanju fajnal-for", poručio je Mavrokefalidis, uz napomenu da se beogradski klub uvek mora poštovati.

Ekipa Olimpijakosa će u duelu sa 'crno-belima' biti oslabljena, pošto u timu neće biti iskusnog plejemejkera Teodorosa Papalukasa, dok će Partizan igrati bez centra Aleksandra Marića.

Utakmicu između atinskih 'crveno-belih' i beogradskih 'crno-belih', koja se igra u sredu od 20 časova, sudiće Huan Karlos Mithana, Huan Karlos Garsija Gonsales (Španija) i Roberto Kjari (Italija).

I vicešampion Grčke Olimpijakos i prvak Srbije Partizan već su obezbedili plasman u Top 16 fazu Evrolige.

Prvi meč ove sezone Partizan je dobio, u Pioniru je bilo 86:80.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve