Nova vest
Košarka

Utorak, 15.12.2009.

13:24

Bjelica za B92: "Poštovati svakoga"

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica nalazi se sa ekipom u Šoleu gde ga u utorak uveče očekuje meč 4.kola Evrokupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Međutim, momak koji je bio jedno od iznenađenja selektora Dušana Ivkovića na EP u Poljskoj, pratio je pomno žreb u Istanbulu. U izjavi za B92, Bjelica kaže da je SP takvo takmičenje da svakog protivnika treba poštovati:

Svi znamo kakvo je takmičenje u pitanju i ne treba ni jednu ekipu potceniti.Svi su došli sa dobrim razlogom do ovog takmičenja. Grupa nam je teška,videćemo, pripremaćemo se na sličan način kao u Poljskoj, meč po meč, čekaju nas teške utakmice od Angole do Argentine na kraju”.

Utisak o grupi pokvarili su Australija i Angola:

Ima dovoljno vremena, moraćemo da se spremimo maksimalno. Možda je sada i rano govoriti, ali svi znaju kakav je trener Dušan Ivković, i sa te strane jasno je da će uraditi sve što je potrebno da potpuno pripremljeni i motivisani dočekamo start šampionata. Prvi cilj je jasan, ulazak u najbolje četiri u grupi”.

Međutim, vi sada niste više ekipa koja je “enigma” za ostale. Posle srebra u Poljskoj, jasno je da možete mnogo:

Iskusniji smo za jednu godinu i jedno veliko takmičenje, to je prednost, s druge strane, više nismo nepoznati, i sada svi znaju šta možemo” rekao je Bjelica za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu