Nova vest
Košarka

Nedelja, 22.11.2009.

23:22

Kešelj: "Sada je sve drugačije"

Košarkaš Crvene zvezde Marko Kešelj kaže da se slika o ‘crveno-belom’ timu umnogome promenila posle pobeda nad Partizanom i Cibonom.

Izvor: B92, kosarka.rs

Autor:B92, kosarka.rs

Default images

"Tako je to u košarci. Do pre dve nedelje Zvezda je bukvalno bila drugačija ekipa i ljudi su imali jedan utisak o njoj. Evo, nepune dve nedelje posle toga totalno je druga slika. Na početku sezone imali smo dosta pehova - nijednu utakmicu nismo bili kompletni, imali smo teška gostovanja, ali sada smo u ova dva derbija uspeli da uhvatimo priključak za vodećima", izjavio je Kešelj.

"Svi smo sada zajedno, kompletni smo, povrede su iza nas i nadam se da će u budućnosti biti samo još bolje", dodao je krlini košarkaš Zvezde.

Kešelj je potom analizirao prethodna dva meča.

"Utakmice protiv Partizana i Cibone su bile drugačije, ali smo protiv Cibone uspeli da iskoristimo ritam koji smo uspostavili u susretu protiv crno-belih. Jakom odbranom smo od samog starta pokušali da se suprotstavimo Ciboni i u tome smo uspeli. U drugom poluvremenu smo odbranu podigli na još viši nivo, kontranapadima i preciznim šutevima (trojke 12-24) uspeli da pobedimo".

Morisa Bejlija na poziciji plejmejkera zamenio je Majk Tejlor, a pojačanje na poziciji centa još se očekuje.

"Tejlor je već sa nama, videćemo šta može da pruži i koliko može da pomogne, a centra čekamo od početka sezone. Nažalost, bilo je potrebno da prođe osam kola kako bismo počeli da igramo kako umemo. Sad smo svi tu i mislim da nije kasno da nešto napravimo. Sve ekipe su dosta izjednačene, Cibona je do ove utakmice bila neprikosnovena, ali mi smo Zagreb, koji je trenutno drugi, kod kuće lako dobili”.

Zvezda već u utorak igra meč sa Dinamom iz Moskve u prvom kolu Evrokupa, a za vikend putuje u Domžale na gostovanje Heliosu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve