Nova vest
Košarka

Četvrtak, 11.06.2009.

13:49

Efes i Sijena žele Rakočevića

Efes Pilsen i Motepski Sijena poslali su konkretne ponude za beka reprezentacije srbije Igora Rakočevića.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Košarkaš španske Tau Keramike, koja se na Pirinejskom poluostrvu sa Barselonom bori za titulu, nije pismeno odgovorio na ponudu sadašnjeg kluba o produžetku saradnje koja stoji još od februara ove godine. Rakočević je ove sezone bio najbolji strelac Evrolige, a uz to je izabran i u idealnu petorku najjačeg klupskog takmičenja Evrope.

„Tačno je da smo boravili u Sijeni. Postoji ponuda, kao što postoji i ponuda Efes Pilsena. Ne trebe posebno da predstavljam oba kluba“, rekao je Dragan Delić direktor agencije Pinkel koja zastupa srpskog košarkaša.

Ipak, Delić je rekao da ne želi da priča o ciframa i dodaje da još uvek nije odlučeno da li će nekadašnji kapiten Crvene zvezde napustiti Tau Keramiku.

„Ne mogu o ciframa, znate koliko Igor vredi. Sve opcije su moguće. Nije samo visina godišnje plate važna, već i dugotrajnost ugovora, videćemo.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve