Nova vest
Košarka

Utorak, 12.05.2009.

16:45

SSL: Počinje finalna serija

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde u sredu igraju prvu utakmicu finalne serije plej ofa Svislajon lige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Serija se igra na tri dobijene utakmice, prednost domaćeg terena imaju „crno-beli“ koji su sedmostruki uzastopni šampioni države. Ekipa Duška Vujoševića već je osvojila dva trofeja ove sezone, Jadransku ligu i Kup Radivoja Koraća, i igrala u četvrtfinalu Evrolige.

Partizan i Crvena zvezda su se četiri puta sastali ove sezone, a „crno-beli“ su slavili tri puta (uregularnom delu i polufinalu NLB lige i finalu Kupa Radivoja Koraća). Sa druge strane, igrači Svetislava Pešića samo jednom su savladali Partizan u veoma neizvesnoj utakmici u regionalnoj ligi.

Pešić je rekao da njegova ekipa nije u najboljem fizičkom stanju, ali da će pokušati da iznenadi „crno-bele“. Duško Vujošević kaže da su nijanse na strani njegovog tima.

Prva utakmica igra se u sredu od 18 časova, druga je na programu u petak u istom terminu, treća 18. maja u 19.30 časova. Eventuani četvrti i peti susret igraće se 20. odnosno 23. maja, a dublju analizu finalista možete da pronađete u našoj temi "Ko će do 16. titule, Partizan ili Crvena zvezda?".

Ulaznice za prvi meč finalne serije su rasprodate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu