Nova vest
Košarka

Sreda, 04.02.2009.

23:11

Vujošević:Ostali smo u trci za osam

Trener Partizana Duško Vujošević izrazio je zadovoljstvo zbog pobede koja njegov tim ostavlja u borbi za prva dva mesta u grupi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Partizan je u drugom kolu Top16 faze Evrolige pobedio rimsku Lotomatiku 84:76, i sada u G grupi imaju skor 1-1. „Jako sam zadovoljan ovom pobedom kojom ostajemo u trci za najboljih osam ekipa. Imali smo raznih minuta u napadu. U Evroligi svaka lopta može mnogo da zbnači. Lotomatika je jako dobra ekipa koja je došla iz drugog šešira.

Večeras je Brezec odigrao najbolju utakmicu sezone, ali mi smo dobro igrali u odbrani. Dominirali smo svih 40 minuta. Hvala igračima na zalaganju, i hvala publici na podršci“, rekao je Vujošević nakon pobede.

Vujošević je dodao da su neki igrači Partizana imali i zdravstvenih problema pred ovaj duel.

„Neki igrači su igrali pod temperaturom jer su trenirali na 16 stepeni“, aludirao je trener „crno-belih“ na smanjenje grejanja u hali Pionir.

Trener rimske ekipe Fernando Đentile rekao je nakon duela da je znao šta ga očekuje u Pioniru, i da je njegov tim primio previše poena u prvoj četvrtini.

„Znali smo da će utakmica biti teška. Primili smo mnogo poena u prvoj četvrtini, ali smo ipak nastavili da igramo hrabro. Nastavićemo da se borimo u Evroligi. Naš cilj je bio da uđemo u Top16, ali nećemo stati ovde i nastavićemo da se borimo“, rekao je Fernando Đentile.

U drugom meču grupe Panatinaikos je slavio u Malagi protiv Unikahe 81:69. Partizan u narednom kolu dočekuje Unikahu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve