Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 05.01.2009.

15:36

Hemofarm sa Bilbaom za drugu fazu

Košarkaši Hemofarma u utorak igra sa španskim Bilbaom odlučujući meč za plasman u drugu fazu takmičenja u Evrokupu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Vrščani posle četiri kola imaju dve pobede i dva poraza i zauzimaju drugo mesto u grupi. Baskijski klub vodi sa sva četiri trijumfa, a češki Nimburk i podgorička Budućnost imaju samo po jednu pobedu. U poslednjoj rundi Hemofarm putuje u Češku.

Plejmejker Hemofarma Miljan Pavković najavio je da će njegova ekipa nastojati da se osveti Bilbau za poraz od 11 poena razlike iz prethodnog okršaja.

"Španska ekipa je veoma uigrana. Ne bih isticao ni jednog igrača, jer su na svim pozicijama dobri, a posebno imaju jaku spoljnu liniju", izjavio je Pavković. "Poznajemo ih dobro, a znamo gde smo grešili u Španiji. Imali smo vremena da se pripremimo tokom praznika. Veliki hendikep nam je odsustvo Vladana Vukosavljevića, koji je na prethodnoj utakmici protiv Bilbaa postigao 25 poena".

Hemofarm će ovog utorka biti oslabljen i neigranjem Milivoja Božovića, koji je na prvom treningu godine povredio skočni zglob.

Utakmica petog kola Grupe H Evrokupa Hemofarm - Bilbao igra se u utorak od 18 časova u dvorani Milenijum.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve