Nova vest
Košarka

Četvrtak, 20.11.2008.

10:50

Golubović na meti "večitih"

Upravni odbor Union Olimpije dao je punu podršku glavnom treneru Aleksandru Džikiću, posle ne baš sjajnih rezultata u poslednje vreme.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Ceh će ovoga puta platiti neki igrači. Prema nepotvrđenim izvorima, prvi na meti su Amerikanci Džonatan Valas i Frenklin Robinson, ali i bivši prvotimac Vojvodine Vladimir Golubović. On je prošlog leta stigao kao veliko i skupo pojačanje, ali nije ispunio deo očekivanja, pa bi naredne nedelje mogao da postane slobodan igrač.

„Nastavićemo po zacrtanom konceptu, uz korekciju igračkog kadra. Trener i direktor bi do ponedeljka trebalo da iznesu predlog i tada ćemo znati koji igrači napuštaju Klub, a koji dolaze umesto njih“, rekao je predsednik kluba Dušan Mitić.

U menadžerskoj agenciji koja zastupa Golubovića istakli su da su obavili više razgovora sa čelnim ljudima ljubljanske ekipe nezadovoljni trenutnim statusom, ali i zbog finansijskih problema.

Posle ove informacije već se pojavilo nekoliko zainteresovanih strana za snažnog centra. Pored Makabija i nekoliko španskih klubova, kao moguće nove destinacije Golubovića pominju se podgorička Budućnost i večiti beogradski rivali Crvena zvezda i Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu