Nova vest
Košarka

Subota, 12.04.2008.

22:58

Borac bolji od Vizure

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Košarkaši Borca savladali su Vizuru u Beogardu posle produžetaka rezultatom 96:93 (19:21, 20:21, 10:18, 29:18, 18:15) u 3. kolu Svislajon Superlige Srbije. Posle tri odigrana kola Vizura još uvek nema nijednu pobedu, dok je Borcu pobeda nad Beograđanima prva. Crvena zvezda je trijumfom nad vršačkim Hemofarmom (93:84) izbila na čelo tabele.

U čačanskoj ekipi najefikasniji bili su Nikola Ilić sa 19 poena dok su Radenko Pilčević i Rastko Dramićanin postigli 17 poena. U domaćem timu Uroš Lučić dao je 21 a Stefan Sinovec 20 poena.

Domaća ekipa ušla je u poslednju četvrtinu sa 11 poena prednosti, ali su Čačani preokrenuli, pa se Vizura uz dosta truda izborila za produžetak.

Posle četiri dodatna minuta Borac je imao tri poena prednosti, posle čega je igrana penal.-završnica, iz koje je gost izašao kao pobednik. Trojku za drugi produžetak promašio je Aleksandar Glintić.

U narednom kolu, košarkaši Vizure gostuju u Pioniru Partizan Igokei, dok Čačani igraju sa Crvenom zvezdom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve