Nova vest
Košarka

Sreda, 25.01.2006.

19:26

Šakota najbliži mestu selektora!

Izvor: Aleksandar Stojanović

Autor:Aleksandar Stojanović

Default images

Kako B92 nezvanično saznaje najbliži mestu selektora košarkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore je pomoćnik prethodnog selektora Željka Obradovića–Dragan Šakota.

Svetislav Pešić je u utorak uveče oko 22 časa odbio ponudu. Već u narednih nekoliko časova čelnici Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore počeli su razgovore sa članovima Stručnog saveta koji predlaže selektora.

Predsednik Saveta Dragan Kićanović je izjavio da je teško okupiti sve članove do 1. februara pa će se predloge primiti telefonski ili putem e-pošte.

Izvor B92 tvrdi da je Dragan Šakota u ovom trenutku osoba koja je nešto bliža mestu selektora od ostalih. Drugi sagovornik koji je hteo da ostane anoniman tvrdi da će Ranko Žeravica i Dražen Dalipagić sigurno predložiti Zorana Slavnića za selektora. Uostalom oni su davali podršku Slavniću i posle osatavke Željka Obradovića.

Takodje, isti izvor je siguran da će biti i onih koji će predložiti Duška Vujoševića za mesto selektora.

Medjutim, po saznanjima B92 u ovom momentu najbliži mestu selektora Plavih je Dragan Šakota.

Predsednik Saveza Goran Knežević rekao je u utorak uveče da će ime selektora biti poznato do 1. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

100 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve