Nova vest
Košarka

Četvrtak, 10.07.2014.

15:40

B92: Bogdanović u Turskoj

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović otputovao je u četvrtak u Istanbul, gde će u naredna 24 sata potpisati najavljeni ugovor sa Fenerbahčeom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bogdanović je na okupljanju reprezentacije u beogradskom hotelu "Zira" rekao da ne želi da govoreći o mogućem prelasku u neki od evroligaških klubova, na prvom mestu u turski Fenerbahče, ali jasno je da bi posao mogao da bude završen u četvrtak, a Bogdanovićev povratak u Beograd sledi večeras.

Time bi saga oko odlaska Bogdanovića u neki od najvećih evropskih klubova i zvanično bila završena. Još ranije B92 je najavio da Bogdanović odlazi u Tursku u transferu vrednom skoro 5 miliona euva. Od te sume, 1,3 miliona pripada KK Partizan NIS sa kojim Bogdanović ima važeći ugovor do 2016.godine, dok bi mladom reprezentativcu pripalo skoro 3,5 miliona za četiri sezone.

Pored Fenerbahčea, koji će dolaskom Bogdana Bogdanovića popuniti poziciju koju će uprazniti drugi Bogdanović odlaskom u NBA, za usluge srpskog beka bili su zainteresovani i CSKA, ali i minhenski Bajern koji je prema našim nezvaničnim saznanjima finansijski parirao ponudama evroligaških velikana.

Fenerbahče, koji se nalazi u izuzetno teškoj grupi ovogodišnjeg izdanja Evrolige, već je doveo Rikija Hikmena, Endrjua Gaudloka, dovođenjem Bogdanovića spoljna linija koju je formirao Željko Obradović (uz Sipahija, Perka i Preldžića) biće jedna od najkvalitetnijih u Evropi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu