Nova vest
Košarka

Petak, 08.10.2010.

13:42

Jovanović: "Ne bežimo od ambicija"

Trener Partizana mt:s Vlada Jovanović i kapiten Petar Božić rekli su da klub u novoj sezoni, koja počinje ovog vikenda, ima najveće ambicije.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Tim još nije kompletiran, a trener je nov. Partizan mt:s sezonu počinje utakmicom protiv Budućnosti u prvom kolu NLB lige.

"Tim je promenjen, trener je nov, ali je sistem stari, rad je stari. Željan sam utakmica, željan sam rada i svakog treninga. Mislim da i ja u ovim mojim poznim igračkim godinama mogu da se unapredim posle svakog treninga. Želje su mi maksimalne, kao i ambicije i to širim na ostale saigrače", rekao je novinarima Božić.

Partizan je devet puta uzastopno bio šampion Srbije i četiri puta uzastopno Jadranske lige, ali je na kraju prošle sezone ostao bez trenera Duška Vujoševića i većine tima.

"Partizan brani Duletovih devet sezona, a naročito prošlu u kojoj su postignuti nestvarni uspesi. Na kraju sezone nije delovalo da će toliko igrača otići, ali to se desilo. Ostali smo bez 70 odsto tima. Nema, međutim, bežanja od ambicija, koje su stare i uvek najviše", kazao je Jovanović.

Trener 'crno-belih' rekao je da ne zna kada će tim biti kompletiran i da se klub odlučio da ne žuri u dovođenju igrača da ne bi pogrešio u proceni.

"Partizan u poslednjih 10 godina ima jako dobru selekciju igrača, koji su birani prvo po ljudskim, pa posle po igračkim kvalitetima, tako da ne bih želeo ja da omašim. Sada smo došli u 'cajtnot' jer počinje sezona, ali smo se odlučili da ne budemo ishitreni", rekao je on.

"Za subotnju utakmicu ćemo se ponašati, a to sam rekao i igračima, kao da smo kompletni i da niko ne fali", rekao je Jovanović.

Utakmica počinje u 17.00. Karte se prodaju na blagajnama Pionira po ceni od 100 dinara za tribine i 200 za parter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu