Radnički - Zadar (utorak, 18h)

Košarkaši kragujevačkog Radničkog u utorak od 18 časova dočekuju Zadar u drugoj rundi NLB lige. Trener

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 12.10.2009.

18:04

Default images

Miroslav Nikolić kaže da će put do trijumfa biti vrlo težak. "Ekipa Zadra je veoma kvalitetna, trener Sagadin nameće rad sa brzim ulaskom u formu. U goste nam dolazi snažan tim, napravljen je odličan spoj mladosti i iskustva. U meč ulazimo bez imperativa, sa ciljem da pružimo maksimum u svakom pogledu. Videćemo da li će to biti dovoljno za pobedu, a u suprotnom ćemo čestitati rivalu i okrenuti se narednom meču”.

Novajlija u Jadranskoj ligi startovao je na najbolji mogući način – pobedom nad dojučerašnjim gradskim rivalom Hemofarmom u Vršcu. Nikolić kaže da u timu nema euforije i dodaje:

„Učinili smo sve da osvežimo ekipu, ali i da se prilagodimo igri Zadra. Treba izaći na kraj i sa mogućom tremom, dvorana će biti puna, igrači će sigurno želeti da se u što boljem svetlu prikažu kragujevačkoj publici“.

Jednako dobar start imao je i Zadar, koji je sa 20 razlike dobio Olimpiju, jednog od glavnih kandidata za titulu ove sezone. Bek Marko Car optimista je pred gostovanje u Kragujevcu.

"Ne bih se upuštao u prognoze uoči ove utakmice. Gledao sam ih na turniru uVršcu kada su dobili Cedevitu, ali to nije dovoljno za stvaranje realne slike o njihovom kvalitetu. Neće biti opuštanja. Svesni smo svoje snage, igraćemo svoju igru i učiniti sve da se vratimo kući sa bodovima“, izjavio je Car.

Dvorana "Jezero" u Kragujevcu biće puna jer su karte rasprodate, a meč počiinje u utorak u 18 časova.

Kompletni parovi 2. kola:
utorak:
FMP Železnik – Crvena zvezda 18h
Zagreb – Budućnost 18h
Široki – Helios 20h
Radnički – Zadar 18h
sreda:
Cedevita – Hemofarm 20h
Partizan – Cibona 18h
Olimpija – Bosna 20h

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: