Denver lagano kroz Njujork uz dabl-dabl Jokića

Košarkaši Denvera ne posustaju. Nagetsi su kao gosti pobedili Njujork Nikse u Medison Skver Gardenu sa 111:93.

Izvor: Z.K.

Subota, 23.03.2019.

08:20

Denver lagano kroz Njujork uz dabl-dabl Jokića
Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Bila je to još jedna sigurna partija Denvera i šesti uzastopni trijumf, a ponovo je prednjačio po učinku srpski centar Nikola Jokić. On je imao dabl-dabl učinak od 21 poena i 17 skokova uz pet asistencija.

Jokić je imao šut iz igre 8/20, a pored njega najbolji je bio Džamal Marej sa 18 poena i po pet asistencija i skokova. Geri Heris je dodao 14 poena, Monte Moris 13, a Vil Barton 12 poena, dok je Mejon Plamli postigao poen manje.

U timu Njujorka, Emanuel Madije je postigao 21 poen uz sedam skokova, Kevin Noks je postigao 19, a Mičel Robinson 16 poena uz deset skokova.

Posle trijumfa u Njujorku, Denver ima identičan skor kao lider Zapada, šampionski tim Golden Stejt Voriorsa (49-22). Denver je pitanje pobednika rešio već u prvoj četvrtini, taj deo igre dobili su čak sa 19 poena razlike, (37:18).

Nisu imali izabranici Majkla Malouna problem da održe tu razliku, ona je uglavnom bila dvocifrena, tako da je na kraju treće četvrtine bilo 82:62.

U finišu, usledila je nova serija od 10:0, tako da je najveća prednost Nagetsa bila 24 poena (96:72).

"Jedna od stvari koju sam rekao momcima jeste ta da moramo da budemo konstantni. Bilo je perioda u večerašnjoj utakmici kada smo delovali kao da smo najbolji tim u NBA. A opet, bilo je perioda igre kada smo ličili na tim koji se bori da uđe u plej-of", izjavio je posle meča trener Denvera Majkl Maloun.

Naredni meč Denvera je gostovanje Indijana Pejsersima u nedelju od 22 časa po našem vremenu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: