Nova vest
Olimpizam

Utorak, 12.07.2016.

16:09

Ražnatovićeva poruka selektoru Đorđeviću?

Miško Ražnatović, verovatno najuticajniji košarkaški menadžer u Evropi, oglasio se na ’tviteru’ zanimljivim porukama.

Izvor: B92

Autor:B92

Ražnatovićeva poruka selektoru Đorđeviću?
Starsport

On se osvrnuo na rotacije u sastavu francuske reprezentacije pred Olimpijske igre i na taj način ponovo skrenuo pažnju na slučaj Bobana Majanovića.

„Rudi Gober, koji nije igrao na kvalifikacionom turniru u Manili bez posebnog razloga, izrazio želju da igra Olimpijske igre. Pozicija 5, 218 centimetara“, napisao je Ražnatović, a zatim i dodao:

„MVP turske lige, igrač Darušafake, Moerman izostavljen iz ekipe iako je učestvovao u osajanju turnira u Manili, a pozvan Gober.“

Podsećamo, srpski centar Boban Marjanović nije se odazvao pozivu selektora Aleksandra Đorđevića za kvalifikacioni turnir u Beogradu jer je bio slobodan agent i morao je da sačeka potpisivanje NBA ugovora, a pošto je to uradio izrazio je želju da se nađe na Olimpijskim igrama u Riju.

Ipak, prema rečima selektora Đorđevića, Marjanović neće putovati sa reprezentacijom na pripreme na Kopaonik, pa neće biti ni u sastavu na olimpijskom turniru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

230 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

1 d

U fokusu

Vidi sve