Simanić: Kod Radonjića nisam igrao, sada se sve promenilo

Boriša Simanić, košarkaš Crvene zvezde, za B92 kaže da je zadovoljan dosadašnjim tokom sezone svog kluba i svojom ulogom u istoj.

Izvor: Luka Nikoliæ

Ponedeljak, 31.12.2018.

10:00

Simanić: Kod Radonjića nisam igrao, sada se sve promenilo
Foto: Starsport

Simanić se osvrnuo na dosadašnji tok sezone, u kojem je Zvezda bila veoma uspešna jer je obezbedila plasman u narednu fazu Evrokupa, a u ABA ligi imala savršen skor.

"Odlična sezona za sada, hteo bih da čestitam saigračima, stručnom štabu i svim ljudima u klubu na dosadašnjem uspehu. Nadam se da ćemo u narednoj godini nastaviti sa dobrim igrama", rekao je Simanić za B92.

Tokom leta u Zvezdi je došlo do brojnih promena, došli su neki srpski, ali i neki strani novi igrači.

"Tada smo tek počeli da se upoznajemo, došlo je dosta stranaca, došao novi trener... Upoznavali smo se vremenom i ide nam sve bolje i bolje. Nadam se da ćemo biti u odličnoj formi kada se budemo borili za trofeje", dodao je Simanić.

Simanić ove sezone igra jednu od najboljih u karijeri u crveno-belom dresu, a kaže da je najbitnije to što je dobio šansu.

"Ništa bitno (se nije promenilo). Trener mi je dao šansu, dao mi je ulogu i krenulo me je, to je to. Ništa se nije posebno desilo, samo sam dobio minute i ulogu".

Simanić je u Zvezdi bio i ranije, kada je igrao pod Dejanom Radonjićem, a sada se vratio u šampiona Srbije gde ga trenira Milan Tomić. Promena na klupi je pozitivno uticala na Borišu, ako se gledaju isključivo brojke.

"Promenilo se sve. Te prethodne dve sezone nisam ni igrao, većinu sam sedeo na klupi", jasan je momak rođen u Ljuboviji.

Za kraj, krilni centar je imao samo jednu poruku.

"Svako dana, na svakom treningu i utakmici dajemo sve od sebe. Titule dolaze same", zaključio je Simanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: