Nova vest
Fudbal

Petak, 17.01.2020.

15:10

Voždovac potpisao ugovore sa još dvojicom omladinaca

Fudbalski klub Voždovac potpisao je profesionalne ugovore sa omladincima Pavlom Radulovićem i Stefanom Pirgićem.

Izvor: B92

Autor:B92

Voždovac potpisao ugovore sa još dvojicom omladinaca
Foto: FK Voždovac

Radulović (2001. godište) će putovati sa prvim timom na pripreme u Antaliju, dok će Pirgić (2003) ostati u omladinskoj selekciji.

"Ovo je pozitivan detalj koji pokazuje da klub u budućnosti želi da se osloni na izdanke svoje škole, u kojoj se zaista kvalitetno radi i u kojoj stasavaju momci koji će jednog dana biti nosioci igre našeg prvog tima i momci koji će imati mnogo toga da ponude srpskom fudbalu", izjavio je direktor omladinske škole Voždovca Slobodan Živojinović.

Trener omladinske selekcije Voždovca, koja trenutno briljira u Omladinskoj ligi Srbije, Marko Savić nema dilemu da su dva mlada igrača zaslužila priliku koja će im se pružiti.

"Pavle i Stefan su sjajni momci koji su svojim radom, zalaganjem i talentom zaslužili da budu prepoznati kao potencijalni prvotimci. Klub je naravno to prepoznao, a ja sam siguran i znam da imamo još mnogo mladih igrača koji će krenuti njihovim stopama. Sada je sve na njima, nadam se da će nastaviti da vredno rade i da će zaslužiti svoju minutažu u dresu prvog tima".

Voždovac je prethodno potpisao profesionalni ugovor sa Draganom Stoisavljevićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve