Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.01.2019.

11:39

Oglasila se Vanda: Mauro je šampion, a mene gledaju kao idiota

Vanda Nara, supruga i agent kapitena Intera Maura Ikardija, uverena je da će on produžiti ugovor sa klubom iz Milana.

Izvor: B92

Autor:B92

Oglasila se Vanda: Mauro je šampion, a mene gledaju kao idiota
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Argentinac se našao na meti kritika posle očajne partije u duelu sa Sasuolom, koja je završena bez golova, a on je za 90 minuta uputio samo jedan udarac na gol protivnika.

"Mauro je bio izolovan u subotu? Da, to može da se dogodi. Njega uvek gledaju kao krivca, ali je navikao na to. On je kapiten, utakmice kao takva se dešavaju, ali glasine o tome da neće produžiti ugovor ga nisu omele. Šampion kao on ne oseća nikakav pritisak. Te stvari ga ne dotiču", navela je Vanda.

Dodala je i da ni ona ni Ikardi nisu tražili ništa od kluba.

"Problem je u tome što mene uvek gledaju kao idiota. Kad klub odluči da je pravi momenat da nas pozove, mi ćemo odgovoriti i sesti sa njima za sto. Postoji realna mogućnost da on u Interu ostane još dugo. Da li će se sastanak desiti uskoro? Postoje pozitivni signali, nadam se da će ovo biti važna nedelja. Moj telefon je stalno uključen i, prema mom mišljenju, on će sto posto produžiti ugovor, iako dosad nije razgovarao ni sa kim
", rekla je Vanda.

Istakla je i da joj se ne sviđaju glasine da atmosfera u svlačionici "nerazura" zavisi od Ikardijeve odluke.

"To bi značilo da je Inter slab klub, a to nije slučaj", zaključila je.

Iako deluje da je Ikardi na fudbalskoj sceni čitavu večnost, on ima svega 25 godina, a u ovoj sezoni je na 24 utakmice, u svim takmičenjima, postigao 14 golova i zabeležio tri asistencije.

Posle 20 odigranih kola u Seriji A Inter zauzima treću poziciju na tabeli sa 40 bodova, sedam manje od drugoplasiranog Napolija, dok šampion Juventus "beži" čak 13.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve