Nova vest
Fudbal

Utorak, 11.12.2018.

23:44

Tuhel: Ne sanjamo još o peharu Lige šampiona

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel bio je zadovoljan posle visoke i ubedljive pobede prvaka Francuske na stadionu "Rajko Mitić" (4:1).

Izvor: B92

Autor:B92

Tuhel: Ne sanjamo još o peharu Lige šampiona
Foto: Starsport

Tuhel je po završetku susreta posebno apostrofirao timsku igru i mentalnu snagu ekipe koju vodi i rekao je kako nije bilo lako igrati protiv Crvene zvezde.

"Naravno da je bilo teško protiv Crvene zvezde u Beogradu. Crvena zvezda je i protiv Napolija i Liverpula na ovom terenu pokazala svoju snagu. Na kraju, uspeli smo da pobedimo i posebno imponuje način na koji smo stigli do trijumfa. Moj tim je pokazao veliki kvalitet, u svakom pogledu, pre svega da se kontroliše meč. Nismo uspeli svega desetak minuta u drugom delu da držimo stvari pod kontrolom, ali zato jesmo u preostalih osamdeset i otuda moram da čestitam svojim igračima na svemu što su pokazali", izjavio je Tuhel.

On je priznao da je još rano pričati o krajnjim ambicijama, mada ekipu Pari Sen Žermena mnogi već sada vide u samoj završnici, u borbi za veliki trofej UEFA.

"Jasno je da imamo veliki kvalitet, ali smatram da to trena pokazati i u svakom narednom kolu. Idemo korak po korak, iz meča u meč, ne sanjamo još o velikoj tituli. Treba održati ovakav timski mentalitet i u nastavku takmičenja. Samopouzdanje raste iz susreta u susret, moj tim je bio pod velikim pritiskom u poslednja dva meča, prvo protiv Liverpula i sada u Beogradu, ali smo izašli kao pobednici. Svesni smo da će i u narednom kolu i fazi biti teško", poručio je trener Parižana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve