Nova vest
Fudbal

Subota, 18.08.2018.

11:45

"Delijama" je žao...

Navijači Crvene zvezde, popularne "delije", planiraju da podrže svoje navijače uoči meča sezona sa Salcburgom.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: StarSport

"Delije" su javno pozvale sve navijače crveno-belih da se okupe na tribini pomoćnog terena ispod severne tribine "Rajka Mitića" na timskom treningu u ponedeljak u 19 časova.

Crvena zvezda je kažnjena sa dve utakmice bez prisustva navijača, pa "delije" neće moći da pomognu svom timu u meču decenije, ali će im ipak dati ogroman motiv uoči utakmice.

"Želimo da ohrabrimo naše igrače pred meč decenije, kao i da svojom pesmom i podrškom bez pirotehnike bilo kakve, pokažemo igračima koliko nam je žao što propušatmo ovaj meč, i što će biti uskraćeni za našu podršku! Neka pomoćni teren bude premali za sve koji žele da iskažu pre svega zahvalnost našim igračima za sve urađeno do sada, a onda iskažu i podršku koja im je svakako potrebna pred meč u utorak", saopštili su navijači Zvezde.

Trening Crvene zvezde u ponedeljak počinje u 19.30 časova. Zvezda dočekuje Salcburg u utorak od 21h na "Mitiću", u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

220 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d