Nova vest
Fudbal

Petak, 17.11.2017.

15:17

Lalatović: Najteže gostovanje u polusezoni

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da njegova ekipa u Kruševac putuje s namerom da se nadigrava i da da sve od sebe da se u Beograd vrati neporažena.

Izvor: B92

Autor:B92

Lalatović: Najteže gostovanje u polusezoni
StarSport

"Očekuje nas možda i najteže gostovanje ove polusezone odličnoj ekipi Napretka iz Kruševca. Igraćemo na terenu na kojem gosti teško dolaze do bodova. Imaju tim da budu medju prva četiri u ligi po imenima igrača. Promenili su trenera, došao je Miša Kosanović i jedini su uspeli da pobede Crvenu zvezdu što sve govori o kvalitetu našeg protivnika", rekao je Lalatović.

Fudbaleri Čukaričkog u subotu gostuju Napretku (17.00) u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

Čukarički i Napredak posle 16 odigranih utakmica imaju po 28 bodova i nalaze se na šestom, odnosno sedmom mestu na tabeli.

"I mi poslednjih 13 utakmica imamo jedan poraz i idemo puni samopouzdanja tamo da igramo. Nadigravaćemo se, nećemo se braniti, pa da vidimo. U suštini daćemo sve od sebe da se vratimo u Beograd neporaženi, to bi za nas bio uspeh", naveo je Lalatović.

Lalatović je naveo da u predstojećem meču nema favorita, već da su šanse za pobedu podjednake.

"Ko bolje uđe u utakmicu, lakše će doći do pobede", rekao je trener Čukaričkog.

U Čukarički se sa pozajmice iz kazahstanskog Irtiša vratio napadač Beko Ismael Fofana i kako je rekao Lalatović, najverovatnije neće konkurisati za utakmicu protiv Napretka "jer nije stigla ispisnica iz Kazahstana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve