Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.10.2017.

10:32

Tuča i tri gola u finišu na meču Hajduka i Dinama

Na derbiju između splitskog Hajduka i zagrebačkog Dinama bilo je svega, tuče, tri gola u nadoknadi vremena, a umešala se i policija.

Izvor: B92

Autor:B92

Tuča i tri gola u finišu na meču Hajduka i Dinama
YTSS / EdoVideoos

Slike koje se ne viđaju često, ali ih se uvek pribojavamo na ovim prostorima desile su se u "ludom" derbiju subotnje večeri na Poljudu.

Hajduk je vodio 1:0 do 89. minuta golom Ercega. U 89. minutu Benković izjednačava, a Dinamo dva minuta kasnije preko Enrikesa preokreće do 2:1.

Stojanović potom ruši Almeidu u kaznenom prostoru, a Hajduk dobija penal i priliku da iz dobijene utakmice izvuče makar bod. Precizan je bio Erceg, a Hajduk je došao do izjednačenja.

Meč je obeležila i kraća verbalna rasprava između dva funkcionera kluba, Toma Svetine direktora Dinama i predsednika Hajduka Ivana Kosa.

Index javlja da je Svetina nakon izjednačujućeg gola Dinama uzviknuo "Ima pravde!", na šta je posle izjednačenja Hajduka na 2:2 Kos odgovorio "Eto ti pravda, budi pristojan kada dolaziš u goste".

Igrači dve ekipe su se pri kraju utakmice i potukli, a o ovom derbiju će se još dugo pričati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve