Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.10.2017.

18:23

Zidan: Kejn je ključan igrač za Totenhem

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da je fudbaler Totenhema Hari Kejn "kompletan igrač", uoči utakmice ta dva kluba u Ligi šampiona.

Izvor: SM

Autor: SM

Zidan: Kejn je ključan igrač za Totenhem
Getty Images

Fudbaleri Real Madrida igraju u utorak od 20.45 na svom stadionu protiv Totenhema, utakmicu trećeg kola Grupe H u Ligi šampiona. Obe ekipe imaju po šest bodova, uz istu gol razliku od po 6:1.

Posle dva kola Kejn je najbolji strelac najelitnijeg evropskog takmičenja sa pet golova.

"On je ključan igrač za Totenhem, veoma je dobar u svakom aspektu, ali najbolje od svega je što on uvek misli kako da postigne gol. On je kompletan igrač, iako tako ne izgleda, ali uvek se pojavi tamo gde je potrebno", rekao je Zidan.

Mediji su prethodnih nedelja spekulisali da je Real zainteresovan za 24-godišnjeg Kejna.

"Ne znam šta će se dogoditi u budućnosti", rekao je Zidan.

Fudbaler Totenhema Fernando Ljorente ocenio je da njegova ekipa ima šanse protiv branioca titule.

"Imamo sjajne igrače koji mogu da igraju veoma dobar fudbal i imamo Harija Kejna koji, u ovom trenutku, svaku šansu pretvori u gol. Nema mnogo velike razlike medju najboljim evropskim ekipama, a u njih ubrajam i Totenhem. Real može lako da te otpiše pošto je kvalitetniji i efikasniji od većine timova, ali ti uvek pruži šansu", naveo je Ljorente.

U drugoj utakmici u Grupi H, u duelu ekipa koje nisu osvojile nijedan bod, Apoel će u utorak od 20.45 igrati na svom terenu protiv Borusije iz Dortmunda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu