Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.09.2017.

20:14

LŠ: Pobeda 'Vučice', Karabag ipak bez iznenađenja

Fudbaleri Rome pobedili su danas na gostovanju Karabag sa 2:1 u prvoj utakmici drugog kola Grupe C Lige šampiona.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

LŠ: Pobeda 'Vučice', Karabag ipak bez iznenađenja
Getty Images

Italijanski tim odlično je počeo utakmicu, već posle 15 minuta igre imao je vođstvo od dva gola i delovalo je da će lako doći do trijumfa, ali je azerbedjažnska ekipa veoma brzo smanjila zaostatak i unela dosta neizvesnosti u meč.

Vođstvo Romi doneo je Konstatinos Manolas u sedmom minutu na asistenciju Lorenca Pelegrina, da bi samo osam minuta kasnije prednosti Rimljana duplirao Edin Džeko posle proigravanja Stefana El Šaravija.

U tim trenucima gosti su imali potpunu kontrolu, ali je Karabag u 28. minutu smanjio zaostatak, a strelac je bio Pedro Enrike.

U nastavku susreta ekipe su igrale u naletima, na obe strane terena bio je prilika, ali su mreže do kraja mirovale, iako je Karabag u 90. minutu umalo došao do izjednačenja.

Dino Ndlovu je posle jednog dobrog centaršuta nadvisio odbranu Rome, odigrao glavom sa oko 10 metara, ali je lopta završila malo pored gola.

Roma je prva u Grupi C sa četiri boda, dok je Karabag poslednji, četvrti bez bodova.

Srpski fudbaler Aleksandar Kolarov odigrao je ceo meč za 'Vučicu'.

U drugom meču Grupe C u Madridu od 20.45 sastaju Atletiko i Čelsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve