Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.08.2017.

19:33

Jevtović: Nisu slučajno izbacili Bordo

Fudbaler Partizana Marko Jevtović rekao je danas da njegova ekipa nije ostvarila ni dobar ni loš rezultat u Beogradu protiv Videotona.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Jevtović: Nisu slučajno izbacili Bordo
StarSport

Partizan i Videoton očekuje revanš u plejofu za Ligu Evrope, a Jevtović misli da će revanš u mađarskom Felčutu biti "otvoreniji".

Fudbaleri Partizana odigrali su prošlog četvrtka u Beogradu 0:0 protiv Videotona, a revanš u Mađarskoj je na programu u četvrtak od 20 časova.

"Mislim da će i Videton morati da se otvori jer igra kod kuće. Sigurno je da će ova utakmica biti otvorenija nego prošla. Kada govorimo o igračima, najveća opasnost preti od Danka Lazovića, Marka Šćepovića i uz njih Hentija koji je fizički jak. Rezultat iz prve utakmice nije dobar, ali nije ni loš. Ovo su utakmice koje se igraju 180 minuta i tek je prvo poluvreme završeno", rekao je Jevtović za klupski sajt.

Fudbaleri i stručni štab Partizana u utorak će krenuti u Madjarsku, a Jevtović je naveo da njegova ekipa sada bolje poznaje Videoton.

"Stručni štab nam je tada, a i sada, jasno pokazao njihove pozitivne i negativne strane. Videoton je tvrda ekipa koja zna šta radi u svakom momentu. U ofanzivnom delu su individualno mnogo jaki predvođeni Lazovićem i Šćepovićem i nisu slučajno izbacili Bordo", naveo je Jevtović.

On je dodao da trener Videotona Marko Nikolić dobro poznaje Partizan, sa kojim je prošle sezone osvojio duplu krunu.

"Uspeo je da amortizuje naše napade, ali nije imao rešenje za našu odbranu", rekao je Jevtović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve