Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.08.2017.

23:00

Mrkela: Jovičić ne mora na operaciju

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da Branko Jovičić neće morati da operiše metatarzalnu kost, ali da će van terena provesti šest nedelja.

Izvor: SM

Autor: SM

Mrkela: Jovičić ne mora na operaciju
Getty Images

"Lekari su procenili, posle snimaka i pregleda, da Branko ne bi trebalo da ide na operaciju. Čeka ga pauza od šest nedelja. Njegova povreda je veliki hendikep, teško je i njemu i svima nama u klubu. Svi smo uz Jovičića, želimo mu da se brzo oporavi. Šta možemo, povrede se dešavaju", potvrdio je Mrkela za Novosti.

Jovičiću je pukla metatarzalna kost u stopalu zbog koje će pauzirati šest nedelja, a Nikola Drinčić negirao je da ga je on povredio.

Klub iz Ljutica Bogdana morao je odmah da reaguje pa je njegova zamena morala ekspresno da se pronađe. Izbor je pao na Srđana Mijailovića, nekadašnjeg bisera sa "Marakane", koji je pre četiri godine igrao na Marakani.

"Posao još nije gotov, Mijailović je naša želja. Pregovori sa Krilima su u toku i idu u dobrom pravcu. Radi se o opciji jednogodišnje pozajmice, posle koje bi mogli da otkupimo ugovor. Mijailović je u punoj takmičarskoj formi i zato je za Zvezdu u ovom trenutku najbolje rešenje".

Sportskom direktoru su prijale pohvale čelnika Zvezdana Terzića na njegov i račun trenera Milojevića da je prelazni rok urađen "nikad bolje".

"Ne bih ništa da dodajem, rezultati će biti najbolji pokazatelj kako se radilo u prelaznom roku koji još traje. U slučaju da bude još nekih odlazaka ili nepredviđenih problema kao što su povrede, sigurno ćemo reagovati".

Kada će strancima, Kangi, Donaldu i Le Taleku biti ponuđeni novi ugovori...

"O tom potom, već su neki stvari povodom toga urađene. S njima imamo dogovor da mogu da idu u slučaju baš dobre ponude koja bi zadovoljila obe strane. Naša želja je da ih zadržimo", istakao je Mrkela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve