Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.07.2017.

13:48

Suma: Visina transfera poseban motiv

Najskuplji fudbaler u istoriji Partizana Sejduba Suma poručio je da je svestan očekivanja koju ta činjenica nosi.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Suma: Visina transfera poseban motiv
Foto: StarSport

"Stižem u fantastičan klub, ovo je korak napred u mojoj karijeri, čast mi je da budem ovde, da se dokažem, napredujem i budem još boji. Daću najbolje od sebe za klub. Svestan sam svega, visina transfera mi je samo dodatni motiv", rekao je fudbaler iz Gvineje.

Dosadašnji plejmejker Slovana iz Bratislave istakao je da je spreman da zaigra već protiv Olimpijakosa.

"Mislim da ću biti starter protiv Olimpijakosa, imam pet dana da se dokažen na treninzima, danas ću se upoznati sa timom i trenerom Đukićem", istakao je Suma i dodao da mu je Leandro Tavamba pričao o istoriji Partizana i navijačima, kao i da će učiniti sve da bude efikasan kao prošle sezone kada je u Slovačkoj postigao više od 20 golova.

Suma se posle konferencije za medije predstavio navijačima na glavnom terenu stadiona u Humskoj, kao što to rade Real i Barselona, pozdravljen je aplauzima, pokazao je delić fudbalske veštine, potpisivao autograme, a najsrećniji su dobili i njegov dres sa brojem 20.

Partizan u utorak dočekuje Olimpijakos, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš je osam dana kasnije u Pireju.

.

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve