Nova vest
Fudbal

Petak, 14.07.2017.

14:56

Stojković: Žile je uvek šutirao levo

Bek Crvene zvezde Filip Stojković pokušao je na zanimljiv način da iskoristi poznanstvo sa igračem Irtiša, Stefanom Živkovićem kako bi pomogao svom timu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Stojković: Žile je uvek šutirao levo
B92/MLJ

Živković je u nadoknadi vremena šutirao penal za kazahstansku ekipu, koji je posle igranja rukom skrivio Dušan Anđelković.

Pre izvođenja penala Stojković je prišao svom golmanu Filipu Manojloviću i nešto mu rekao da bi koji sekund kasnije prišao i Živkoviću koji je stavljao loptu na belu tačku.

"Rekao sam Manojlu da će gađati dole levo, uvek je tu negde nišanio", kaže Stojković za B92.net, koji je kao i Živković igrao u Čukaričkom.

On dodaje da je nakon toga pokušao psihološki da utiče na igrača Irtiša da zaista šutira levo.

"Ali ga je on baš muški zategao po sredini", dodaje popularni Žule.

Dvojica igrača su pre utakmice prijateljski razgovarala, ali je na terenu svaki hteo što bolji rezultat za svoju ekipu. Obojica su svojevremeno bili i članovi mlađih generacija Crvene zvezde.

Živković je rizikovao, šutirao visoko i snažno po sredini i to mu se isplatilo. Pogodio je penal i svojoj ekipi doneo bod.

Trener kazahstanske ekipe Dimitar Dimitrov je rekao da on ne bi bio prvi izvođač da je na terenu u tom trenutku bio Igor Bugajov. Bugajova je u 80. minutu zamenio Ismael Beko Fofana.

Prva utakmica je završena nerešeno 1:1, a gol za Zvezdu je u 51. minutu dao Ričmond Boaći, takođe iz penala. Revanš se igra Beogradu u četvrtak 20. jula od 20:30.

koliko obezbede prolaz dalje, crveno-beli će igrati protiv Sparte iz Praga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve