Nova vest
Fudbal

Petak, 14.07.2017.

15:17

Arsenal ušao u trku za potpis Matića

Nemanja Matić nalazi se na meti gradskog rivala Arsenala koji je spreman da se uključi u trku sa Mančester Junajtedom, Juventusom i Interom, tvrdi Dejli Espres.

Izvor: PT

Autor: PT

Arsenal ušao u trku za potpis Matića
Getty Images

Arsenal je poslednji "zagrizao" za potpis srpskog reprezentativca i želi da, uz novac, ponudi i Aleksa Okslejd-Čemberlena.

Matić se nalazi na izlaznim vratima Stamford bridža jer se očekuje dolazaka Tiemua Bakajoka iz Monaka, ali Čelsi ima nameru dobro da naplati transfer.

Londonski klub prošle nedelje stopirao je Matićev dogovoren odlazak u Mančester Junajted, sve zbog toga što im je klub sa Old Traforda "oteo" Romelua Lukakua iz Evertona.

Posle toga u trku se aktivno uključio Inter koji bi Matića da sačeka do kraja avgusta, a visoki vezista odavno je na listi želja Juventusa, pre nego što se uključio i Arsenal.

Matić je završio treću sezonu u svom drugom mandatu medju "plavcima", bio je standardan kod menadžera Antonija Kontea i dao veliki doprinos u osvajanju titule Premijer lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve