Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.07.2017.

22:50

LE: Minimalci Hajduka i Mladosti, 'nula' Želje

U preostalim prvim mečevima drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope viđeni su uglavnom neizvesni i uzgubljivi susreti.

Izvor:

Autor:

LE: Minimalci Hajduka i Mladosti, 'nula' Želje

Samo su Osijek, protiv švajcacarskog Lucerna, odnosno grčki Panionions, nad slovenačkom Goricom uspeli da steknu dva gola prednosti.

Lepu prednost pred revanš za sedam dana stekla je i Mlada Boleslav, koja se sa gostovanja Šamrok Roversima u Irskoj u Češku vraća sa 3:2.

Što se ostalih klubova sa podneblja SFRJ tiče, Hajduk je pogotkom Futaša iz penala u 24. minutu porazio bugarski Levski u Splitu, dok Željezničar nije uspeo da probije tvrdu odbranu švedskog AIK na Grbavici – 0:0.

Podgorička Mladost došla je do minimalnog trijumfa protiv Šturma u Gracu, golom Krkotića sa bele tačke već u drugom minutu, Široki Brijeg remizirao je sa Aberdinom u Škotskoj 1:1, dok je Domžale slavilo na gostovanju Valuru na Islandu – 2:1.

Preokret dana režirao je danski Mitjelend na gostovanju Ferencvarošu, iako je mađarski predstavnik brzo stigao do dva gola prednosti – 4:2 (1:2).

Domaći su preko Botke i Varge vodili, ali je onda štoper Koh zaradio direktan crveni karton, a Poulsen iz jedanaesterca smanjio zaostatak.

Bila je to samo najava sjajne partije napadača gostiju, koji je pogocima u 61. i 67. minutu kompletirao het-trik, pre nego što je Onuaču u poslednjim trenucima postavio konačan rezultat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve