Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.05.2017.

10:25

Jevtović: Slatko je pobediti Zvezdu 1:0

Vezni igrač Partizana Marko Jevtović istakao je da je treći trijumf ove sezone nad Crvenom zvezdom za trofej Kupa Srbije sladak i zbog minimalnog rezultata.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Jevtović: Slatko je pobediti Zvezdu 1:0
Foto: StarSport

Jevtović je poručio da su crno-beli pokazali da su trenutno bez premca u zemlji.

"Zvezda je od starta krenula na sve ili ništa, s obzirom na situaciju u proteklom periodu to je i bilo očekivano. Mi smo pokušavali iz polukontri da ih ugrozimo, ali smo i tako stvarali šanse, mogli smo ranije da rešimo utakmicu. Ovako je slatko, 1:0 je možda teško za nas, ali kada se sve pogleda zasluženo", rekao je Jevtović Tanjugu.

Partizan je u Humskoj slavio protiv večitog rivala golom Nikole Milenkovića u 42. minutu i posle titule kompletirao duplu krunu.

"Drago nam je zbog toga, pokazali smo da smo zasluženo osvojili duplu krunu, to govori i medjusobni skor sa Zvezdom. Zvezda je igrala dobro juče, a mi smo osim gola imali četiri ili pet prilika da sve dileme otklonimo mnogo ranije", dodao je vezista crno-belih.

Visoki fudbaler crno-belih naglašava da je recept uspešne sezone ono što je trener Marko Nikolić usadio celom timu - svaka naredna utakmica je kao odlučujuća i najvažnija.

"Svi smo živeli zajedno samo za novi meč, sanjali smo o ovome i sve se osvarilo na našu veliku sreću. Sada je vreme za slavlje i odmor, pa da uskoro krenemo u napad na Ligu šampiona", navodi Jevtović, dodavši da je spreman za ostanak.

"Ugovor sa Partizanom imam još dve godine, ali očekujem da me pozovu ljudi iz kluba i vidimo dalje planove. Ne opterećujem se, tu sam uvek za Partizan", zaključio je Jevtović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve