Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.05.2017.

15:40

Antićeve suze stigle i do Engleske

Isključenje levog beka Vojvodine Nikole Antića na meču protiv Crvene zvezde stiglo je i do Engleske.

Izvor: B92

Autor:B92

Antićeve suze stigle i do Engleske
StarSport

Portal 'fourfourtwo' preneo je događaj sa našeg najvećeg stadiona pod naslovom – Nikola Antić zaradio je isključenje bez ikakvog razloga".

Crveno-beli su slavilii protiv Novosađana 2:0, pošto su posle isključenja Antića stigli do prednosti iz penala, da bi konačan rezultat bio postavljen u sudijskoj nadoknadi.

"Antić je teren napustio u suzama, a u prvi mah je delovalo da je isključen zbog udaranja štopera Crvene zvezde Abrahama Frimponga. Međutim, usporeni snimak nije pokazao nikakav kontakt dvojice igrača, kao ni bilo kakvu reakciju od strane Frimponga", navodi se na sajtu britanskog sportskog magazina.

Igor Radojičić, sekretar Sudijske komisije FSS, gostujući na TV „Arenasport“, izneo je svoje viđenje spornih situacija – istakavši da je Antić, kako je i navedeno u protokolu, isključen jer je vređao porodicu sudiji Srđanu Obradoviću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve