Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.05.2017.

10:19

Lola opet napada Zvezdu: Ako ih nije sramota...

Duel Crvene zvezde i Vojvodine doneo je novi talas kontroverzi u srpskom fudbalu, a rasparava o crvenom kartonu i penalu prenela se i na društvene mreže.

Izvor: B92

Autor:B92

Lola opet napada Zvezdu: Ako ih nije sramota...
Instagram@lola_smiljanic99

Bivši vezista Partizana objavio je na Instagramu sliku isečka iz novina posle 128. derbija, na kom je bio učesnik, kada je na konferenciji na štampu posle pobede crno-belih od 4:2 rekao da su saigrači i on "zaključali Marakanu" i "da Zvezda osvoji titulu ako je nije sramota.

Smiljanić je aludirao na odluku sudije Srđana Obradovića koji je u 68. minutu isključio levog beka Novosađana, odnosno svirao penal za domaćina desetak minuta pre kraja susreta u kom su crveno-beli slavili 2:0.

"Ne tražim Alibi, ali sudija Obradović koji nije video da je lotpa izašla van terena na Večitom derbiju svira penal Zvezdi pritiv Vojvodine koji nije postojao", napisao je Smiljanić ispod slike.

Šampion Srbije se posle trijumfa vratio na čelo tabele, pošto ima prednost u odnosu na večitog rivala jer je regularni tok prvenstva završio na prvom mestu, a tu će i ostati ukoliko zabeleži pobede u poslednje četiri runde.

S druge strane, na Fejzbuku se oglasio levi bek Voše Ivan Lakićević ne biravši reči kojima će izraziti svoje nezadovoljstvo.

"Lopovska država, sram vas bilo. Zato ništa i ne zaslužujemo kao narod. Bruka i sramota. Ceo život ginem i borim se, ostavljam srce na terenu, radim pošteno i ovo sam zaslužio? Sram vas bilo. Ova zemnja je velika pr*ekana, sa ovog tla, šatl nika poleteti neće... Svaka čast mojim saigračima, stručnom štabu i navijačima Vojvodine", napisao je Lakićević, ali je ubrzo obrisao objavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

165 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve