Nova vest
Fudbal

Nedelja, 30.04.2017.

21:30

Čukarički rutinski za prvo mesto plej-aut grupe

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su na svom terenu Metalac sa 2:0 u 33. kolu Super lige Srbije i tako došli na prvo mesto tabele plej-aut grupe.

Izvor: SM

Autor: SM

Čukarički rutinski za prvo mesto plej-aut grupe
Getty Images

Strelci za Čukarički bili su Ognjen Ožegović u 67. i Đorđe Đurić u 74. minutu.

Čukarički sada ima 26 bodova, jedan više od Spartaka, dok je Metalac šesti sa 17, odnosno dva više od Borca i četiri više od Novog Pazara na poslednja dva mesta, koja vode u drugu ligu.

Ispred njih je Bačka sa takodje 17 bodova, dok Rad ima 18. Radnik je treći sa 22 boda.

Trener "Brđana" Nenad Lalatović za utakmicu protiv Metalca u startnu postavu uvrstio je trojicu omladinaca - Marka Šarića, Nemanju Milojevića i Savu Radića.

Čukarički je u prvom poluvremenu nadigrao Metalac, ali osim nekoliko pokušaja iz daljine i iz teških pozicija nije ozbiljnije ugrozio gol Nemanje Belića.

Čukarički je u drugom delu nastavio u istom ritmu. Ognjen Ožegović je prvo u 51. minutu snažno šutirao sa oko 18 metara, ali je Belić vrhovima prstiju odbranio njegov pokušaj i izbacio loptu u korner.

Samo četiri minuta kasnije najbolji strelac "brđana" imao je solidnu priliku s pet metara, ali je šutirao u golmana Metalca.

Ožegović se u 67. minutu napokon upisao u listu strelaca, kada je iskoristio dobar centaršut sa desne strane i na oko 10 metara uhvatio volej koji je završio u mreži Metalca.

Matić je iz prekida sa oko 30 metara desno iskosa proigrao Jevtića, a ovaj je iz prve centrirao i na drugoj stativi pronašao Djurića koji je bio najviši u skoku, te loptu glavom prosledio u mrežu Belića.

Do kraja susreta bitka se uglavnom vodila na sredini terena, tako da nije vidjena nijedna prilika na obe strane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu