Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.03.2017.

17:27

Maradona o Mesiju: Razgovaraću sa Infantinom

Legendarni fudbaler Dijego Armando Maradona smatra da je kazna za napadača Barselone, Lionela Mesija, preoštra.

Izvor: SM

Autor: SM

Maradona o Mesiju: Razgovaraću sa Infantinom
Getty Images

Svetska fudbalska federacija (FIFA) suspendovala je reprezentativca Argentine na četiri utakmice zbog vređanja pomoćnog sudije.

“Mislim da je kazna užasna, razgovaraću sa Infantinom. Četiri meča je mnogo. Ozbiljnost Mesijevih reči je takođe 'jaka', ali mislim i da suspenzija može da bude smanjena", rekao je Maradona.

Fudbaler 'Blaugrana' je sudiju vređao u minimalnoj pobedi nad Čileom u Buenos Ajresu, gde je bio strelac jedinog gola iz penala. Njega je FIFA kaznila zbog "uvredljivih reči direktno upućenih pomoćnom arbitru".

"Mesi je osetljiva osoba i on ne radi ništa drugo osim što trenira. On je 'plišani meda' prema saigračima, prema svima", dodao je legendarni Argentinac.

Ovo je težak udarac za "Gaučose", s obzirom na to da ih čeka velika borba do kraja kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

"Mesijevo odsustvo je ključno. Argentina bez njega je jedno, sa njim drugo. Ako odstranite Ronalda iz Portugalije, oni su i dalje pobednički tim. Isti je slučaj sa Realom, ali i Barselonom", zaključio je Maradona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve