Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.02.2017.

11:11

Torino: Puna podrška Mihajloviću

Srpski trener Siniša Mihajlović ima punu podršku čelnika Torina posle promenjivih rezultata, potvrdio je sportski direktor Đanluka Petraki.

Izvor:

Autor:

Torino: Puna podrška Mihajloviću
Getty Images

Torino je slavio samo jednom u poslednjih osam utakmica u Seriji A, a u ponedeljak je na gostovanju Fiorentini odigrao baš onako kako igra u dosadašnjem toku sezone.

Izborio je remi posle dva gola minusa, uz još jedan promašen penal najboljeg strelca Andree Belotija, koji se kasnije ispravio i sa dva pogotka doneo bod.

"Srećni smo trenerom i onim što radi. U projektu smo za budućnost i držimo se dogovora. Bilo je nekih slabih rezultata, ali to se dešava. Ambicije su nam da stignemo do Evrope, ali u projektu koji traje dve godine. Investirali smo u mlade igrače i potrebno im je vreme", rekao je Petraki za Premijum Sport.

Sam Mihajlović isticao je da je ove sezone cilj 'Bikova' da izbore plasman u evropska takmičenja, ali su tek na devetom mestu na tabeli posle 26. kola.

Koliko će biti teško da ispuni cilj govori i činjenica da su ispred Torina timovi poput Fiorentine, Milana, Intera, Lacija, dok je četvrtoplasirana Atalanta hit Serije A ove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve