Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 27.02.2017.

15:05

Dinamu poklonjen penal, BBB vraćali dresove

Hrvatska fudbalska javnost je na nogama posle sumnjive pobede Dinama u Vinkovcima u Prvoj ligi Hrvatske proteklog vikenda.

Izvor: AK

Autor: AK

Dinamu poklonjen penal, BBB vraćali dresove
Foto: Getty images

"Modri" su savladali domaću Cibaliu 2:1, ali zahvaljujući sumnjivom penalu pri rezultatu 1:1.

Razočarani su bili čak i zagrebački navijači, Bed blu bojsi (Bad blue boys) su poslali su jasnu poruku svojim igračima šta misle o njihovim nastupima, bacivši im nazad dresove koje su dobili po završetku meča.

Ovaj potez "Bojsa" je poslao jasnu poruku i hrvatskom fudbalu s obzirom da je Dinamo slavio zahvaljujući sudijskom "poklonu", golom iz neregularnog penala.

Frustrirani su bili i igrači domaćina iz Vinkovaca, koji su istakli da su očekivali sličan rasplet.

"Ja sam išao na loptu, a on mi je došao iza leđa. Ja sam ispao budala, a Sudani je ispao pametan. Lakše bi mi bilo da sam sam sebi zabio taj gol. Ako je to faul... Dinamo je preočajan ako je na ovo spao. Lošiji od ovoga ne može biti. Znali smo i pre utakmice da će se ovo dogoditi, ali bili smo blizu boda", rekao je Filip Žredić koji je "napravio" penal.

Dinamo je drugi u Prvoj ligi Hrvatske sa šest bodova zaostatka za liderom Rijekom, a oba tima su u seriji od po četiri pobede.

Sledećeg vikenda Dinamo dočekuje Inter Zaprešić, dok Rijeka čeka filijalu maksimirskog tima Lokomotivu Zagreb.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve