Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.02.2017.

09:15

Vardi: Nisu igrači smenili Ranijerija

Napadač Lester Sitija Džejmi Vardi demantovao je spekulacije da su se igrači "lisica" okrenuli protiv Klaudija Ranijerija koji je smenjen pre nekoliko dana.

Izvor: AK

Autor: AK

Vardi: Nisu igrači smenili Ranijerija
Foto: Getty images

Italijan je dobio otkaz devet meseci posle šokantne titule prvaka Engleske, a mesec dana nakon što su mu čelnici ukazali "bezrezervnu podršku".

"Te glasine su netačne, neosnovane i izuzetno bolne. Klaudio će uvek imati moje poštovanje. Osećam krivicu samo zbog toga što nismo ispunili na terenu ono što smo se dogovarali u svlačionici", saopštio je Vardi.

Osim njega, od Ranijerija se preko društvenih mreža oprostio i drugi ključni član šampionske ekipe Lestera Rijad Mahrez.

"Imam veliko poštovanje za ovog sjajnog čoveka. Pomogao nam je da ispišemo istoriju. Meni je pomogao da izrastem kao igrač, dao mi je hrabrost kada mi je bila potrebna. Verovao je u mene od prvog dana. Hvala ti na svemu. Bog te blagoslovi", napisao je Mahrez.

Lester je pred gostovanje Liverpula (ponedeljak, 21h) u zoni ispadanja iz Premijer lige sa bodom "ispod crte", a 14. marta ga očekuje i revanš osmine finala Lige šampiona protiv Sevilje, koja je slavila u prvom meču u Andaluziji 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve