Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.02.2017.

14:35

Saigrač hvali Milivojevića: Odlično pojačanje

Luka Milivojević nije ni mesec dana u Kristal Palasu, a već je zaradio ogromno poštovanje svojih saigrača.

Izvor: AK

Autor: AK

Saigrač hvali Milivojevića: Odlično pojačanje
Foto: Getty images

Milivojević je poslednjeg dana januarskog prelaznog roka stigao u London iz Olimpijakosa za 11 miliona funti i odmah dobio 90 minuta na debiju.

Uprkos porazu u Stouku 1:0, Džejms Mekartur je istakao oduševljenje igrom srpskog reprezentativca.

"Uživam sam da igram s njim, veoma je dobar igrača. Strpljivo čeka i štiti gol, ali je sjajan i sa loptom u nogama i pasovima. Mislim da je odlično pojačanje za tim. Nadam se da će nam pomoći da opstanemo", rekao je Mekartur.

Bivši igrač Crvene zvezde i Anderlehta jedno je od četiri velika pojačanja "Big Sem" ove zime, Mohameda Sakoa, Patrika van Anholta i Džefrija Šlupa, koji bi trebalo da pomognu Palasu da izbori opstanak u Premijer ligi.

Palas je na deobi poslednje dve pozicije sa Sanderlendom sa po 19 bodova, dva manje od šampiona Lestera, najbližeg iz sigurne zone.

U sledećem kolu dočekuje Midlzbro, a potom gostuje Vest Bromviču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve