Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.01.2017.

22:30

Prava drama u Bornmutu, Žiru spasao 'Tobdžije'!

Prava 'drama' viđena je na meču između Arsenala i Bornmuta koji su odigrali nerešen meč u okviru 20. kola Premijer lige – 3:3.

Izvor: SM

Autor: SM

Prava drama u Bornmutu, Žiru spasao 'Tobdžije'!
Getty Images

'Tobdžije' su do 70. minuta gubile sa velikih 3:0, ali je fenomenalni Olivije Žiru spasao londonski klub poraza i doneo bod svojoj ekipi.

Ekipa Arsena Vengera odigrala je veom loše prvo poluvreme. Domaćini su za 20 minuta postigli dva gola, a strelci su bili Čarli Danijels i Kalum Vilson koji je postigao gol iz penala pošto je Granit Džaka veoma agresivno startovao u šesnaestercu.

Da poraz bude još ubedljiviji pobrinuo se Rajan Frajzer u nastavku meča, ali su ’Tobdžije’ u 70. minutu nagovestile pravu dramu na ’Vitali stadionu’.

Arsenalu je bio olakšan posao pošto je Frensis dobio crveni karton osam minuta pre kraja susreta.

Izabranici Arsena Vengera nisu imali nijedan udarac u okvir gola, da bi golom Aleksisa Sančesa u 70. i Lukasa Peresa u 75. Arsenal delovao potpuno drugačiji na terenu i dao nadu navijačima da mogu do boda.

Za to se pobrinuo, junak meča, fenomenalni Olivije Žiru, koji ovog puta nije postigao ’škorpion gol’, ali je sjajnim udarcem glavom izjednačio rezultat u sudijskoj nadoknadi.

Bornmut je posle četvrtog remija od početka sezone deveti na tabeli Premijer lige sa 25 bodova, dok je Arsenal četvrti sa 41 bodom.

U preostala dva meča koja su odigrana večeras Svonsi je u gostima slavio protiv Kristal Palasa sa 2:1, dok je Stouk na svom terenu pobedio Votford sa 2:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu