Nova vest
Fudbal

Subota, 03.12.2016.

18:49

Konte: Moram da budem zadovoljan

Menadžer Čelsija Antonio Konte bio je veoma zadovoljan karakterom koji je njegov tim pokazao u subotu.

Izvor: B92

Autor:B92

Konte: Moram da budem zadovoljan
Getty images

Čelsi je pobedio Siti sa 3:1 u gostima, iako je gubio sa 1:0. ’Plavci’ su sada prvi sa 34 boda, 4 više i utakmicom više od Liverpula.

„Sjajan je osećaj. Kada ste u stanju da dobijete ovakvu utakmicu, veoma tešku utakmicu. Kada gubite sa 1:0, a uz sjajan karakter uspete da postignete tri gola protiv zaista velike ekipe kao što je Siti, moram da budem zadovoljan. Zadovoljan sam mojim igračima, ali moramo da znamo da moramo da nastavimo rad, moramo da nastavimo da napredujemo i da verujemo u naš rad. Današnja utakmica je bila otvorena do kraja, moglo je sve da se dogodi“, kaže Konte i ističe:

„Dobri smo. Na početku drugog poluvremena, u odlučujućim trenucima Tibo Kurtoa je imao sjajnu odbranu, a u nekim situacijama smo imali i sreće. Ali, ponavljam, doći ovde i odigrati sa ovakvim karakterom, to je veoma važno.“

On kaže da nije igračima rekao ništa posebno na poluvremenu.

„Nisam. Prvo poluvreme je bilo izbalansirano, primili smo gol u finišu i to nije dobro jer je Siti otišao na poluvreme sa velikim samopouzdanjem. Bilo je važno razgovarati i pronaći prave reči, a moji igrači su pokazali sjajnu reakciju.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve